La Faràndula de Bonavista busca un portador pel ‘Dentetes’

La Faràndula del barri de Bonavista fa una crida a la població de la Garrotxa perquè, per primer cop en els 14 anys de vida d’aquest grup, no saben si podran participar a la cercavila de les Festes del Tura perquè els falta un portador pel Dentetes, la figura que els representa.

En una cercavila tan llarga com ho és la de les Festes del Tura, els grups de la Faràndula necessiten diversos portadors per a les seves figures. En el cas del Dentetes, el ratolí de la Faràndula del barri de Bonavista, es necessiten persones que estiguin en el 1.80 metres. Aquesta setmana han aconseguit contactar amb el segon portador però ara encara en falta un per no fallar a la cita de la cercavila d’Olot, a la qual han assistit sempre en els seus 14 ans d’història. El dentetes pesa 36 quilos i va néixer fa 14 anys com a representant del barri de Bonavista perquè era allà on havia l’abocador i havia una gran afluència d’aquests animals. Ara, però, necessita algú que el porti i el tregui al carrer per Festes del Tura.