L’Olot passa ronda a la Copa del Rei després de superar l’Olímpic de Xàtiva a la tanda de penals

Imatge: Olímpic de Xàtiva

La Unió Esportiva Olot es classifica per la següent ronda de la Copa del Rei. Els de Martin Posse van superar l’Olímpic de Xàtiva a la tanda de penals, després d’esgotar el temps de joc amb empat a 1. El proper rival de l’Olot a la competició serà l’Alcoià, que visitarà la Garrotxa la setmana vinent.


Ronda superada: l’Olot jugarà una eliminatòria més de la Copa del Rei gràcies al seu encert amb els penals davant l’Olímpic de Xàtiva. Abans, els olotins s’havien avançat ben aviat al marcador amb un gol de Marc Mas, al minut 6 de partit, després de caçar una pilota dividida en la lluita per rematar una centrada de Blázquez. Però els xativins es van mostrar valents davant la seva afició: el campió valencià de Tercera Divisió la darrera temporada va empatar el matx al segon temps, al minut 49, després d’una rematada de Carrascosa. Els dos equips van seguir disposant d’ocasions, però la més clara la va tenir Marc Mas, que va fallar un penal provocat per ell mateix: el porter valencià va endevinar la trajectòria de la pilota. Després dels 90 minuts reglamentaris i la pròrroga posterior, es va arribar a la fatídica tanda de penals, on l’Olot va superar el Xàtiva gràcies al porter Ginard, que va aturar el llançament de Tobías; l’acció, sumada als cinc gols anotats des dels 11 metres, van classificar els olotins per a la propera eliminatòria, que haurà de disputar contra l’Alcoià a l’Estadi Municipal la setmana vinent. Abans, torna la lliga, amb un desplaçament al camp del Badalona d’una plantilla on ja ha debutat la darrera incorporació olotina: Yeray Sabariego.