Olot viurà més de 150 activitats cultural fins a finals d’any

Avui s’ha presentat l’agenda de la temporada cultural d’Olot fins a finals d’any. Més de 150 activitats formen part de la programació de l’Institut de Cultura, on hi podem trobar espectacles per a tots els gustos. Les entrades es posen a la venda aquest divendres a les 10 del matí.

Olot convida els ciutadans a mullar-se per la cultura. Així es desprèn de la imatge de portada escollida per l’agenda cultural que recull les activitats fins a finals d’any, obra d’Adnaloi Vila.

Aquest cop l’agenda agrupa més de 150 esdeveniments. En l’àmbit d’arts escèniques destaca l’aposta per mostrar una mirada internacional; destaquen dos espectacles dels dramaturgs més importants del moment: per una banda trobem Art de Yasmina Rezza, però sobretot ressalta ‘Boscos’ i ‘Un obús al cor’ de Wajdi Mouawad.

També destaca en aquest sentit l’estrena a Olot de la Producció Nacional de Dansa, un projecte que reuneix divuit teatres catalans que han produït la proposta juntament amb el Mercat de les Flors.

En l’àmbit musical, hi ha una programació amb molta varietat d’estils, amb noms com El Petit de Cal Eril, Marina Rossell o Paco Candela; el jazz tindrà de nou un accent especial, amb Andrea Motis i Wallace Roney. Tots els ingredients perquè es gaudeixi d’una proposta musical equilibrada i consolidada.

Als Museus d’Olot s’aposta per descobrir històries de la ciutat: la intenció fins a finals d’any és que els ciutadans es sentin orgullosos del seu patrimoni gràcies a mostres molt diverses.

Així mateix, els museus també proposen una activitat d’Escape Room per descobrir de nou el Museus dels Sants d’Olot. Totes les dates de les activitats culturals ja es poden consultar a través de l’agenda o bé mitjançant la web d’Olot Cultura, des d’on es poden adquirir les entrades d’aquest divendres a partir d les 10 del matí.