El president d’ERC, Oriol Junqueras, demanarà el sí al referèndum a l’acte central de precampanya del partit a la Garrotxa

El vicepresident del Govern i president d’Esquerra, Oriol Junqueras, serà a Olot dissabte per demanar el sí al referèdum de l’1 d’octubre. Serà l’acte central de la precampanya que Esquerra vol portar al major nombre de municipis possible i en què demanarà la màxima participació al referèndum.

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya serà el principal reclam de la precampanya que el partit ha organitzat a la Garrotxa per demanar el sí al referèndum de l’1 d’Octubre. Oriol Junqueras centrarà el seu discurs en les polítiques de benestar social que, segons creu, es podrien portar a terme si Catalunya esdevé una república independent.

La portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot acompanyarà el president del seu partit a l’acte, previst per aquest dissabte a les 7 de la tarda al Firal, si no plou, i si plou, al Teatre Principal. També prendran la paraula el president d’Esquerra a la comarca i alcalde de Santa Pau, Pep Companys, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret. Serà l’acte central d’una precampanya que ja fa dies que ha començat a la Garrotxa, amb actes propis d’Esquerra i altres organitzats per la plataforma La Garrotxa pel Sí en què el partit també participarà, com és el cas de l’acte que s’organitza també aquest proper dissabte a la Vall d’en Bas. La voluntat d’Esquerra és ser present al major nombre de municipis de la comarca possible i amb la voluntat de demanar la màxima participació.

Esquerra seguirà organitzant actes fins a l’1 d’octubre, quan ha de celebrar-se el referèndum. El proper 15 de setembre començarà pròpiament la campanya. A patir d’aquell dia, els actes s’intensificaran, sobretot a Barcelona i la seva àrea metropolitana, sector on Esquerra vol concentrar els esforços l’última quinzena abans del referèndum.