El Ple de l’Ajuntament d’Olot aprova una moció de rebuig als atemptats a Barcelona i Cambrils

En l’apartat de mocions les tres propostes que van presentar els diferents grups van ser aprovades per unanimitat. Destaca la moció conjunta de rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils.

El consistori olotí va voler reconèixer ahir públicament la tasca dels serveis d’emergències i els cossos de seguretat en els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, que han sacsejat el país. Va fer-ho amb una moció conjunta de tots els grups, de rebuig a qualsevol tipus de violència. Els partits representats al ple també van posar de relleu el paper de la societat catalana en aquests moments difícils.

El ple municipal també va aprovar per unanimitat l’adhesió al Manifest per a uns Territoris Socialment Responsables, proposada per l’equip de govern, així com la moció de la CUP que demanava que tots els pacients garrotxins puguin utilitzar el servei de TAC de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa i no s’hagin de desplaçar a Girona per fer-se la prova diagnòstica de la tomografia axial computaritzada. El centre hospitalari ja ha anunciat que aquest és un dels seus objectius a curt termini i que properament incorporarà un nou radiòleg per fer-ho possible.