S’atura el punt de rentat de camions previst fora de l’escorxador Olot Meats

L’escorxador Olot Meats netejarà els vehicles de transport d’animals dins les seves instal•lacions. Ahir el ple municipal va tirar enrere la concessió que preveia un espai de neteja de camions al carrer La Fenolleda, dins el polígon de Cuní.

El 2013, quan el polígon de Cuní encara no estava en funcionament, la Junta de Govern Local va aprovar una concessió perquè l’escorxador Olot Meats ubiqués una zona d’aparcament i rentat de camions al carrer La Fenolleda, en una parcel•la municipal. Però la junta de propietaris del polígon van mostrar-s’hi en contra i va amenaçar de portar el consistori als tribunals. Ahir al ple municipal es va fer efectiva la renúncia voluntària de l’empresa a la concessió. Ara Olot Meats ha de presentar un projecte per poder rentar els camions de transport d’animals dins les seves instal•lacions.

Els partits de l’oposició van donar suport al tràmit, però van demanar que tot es fes d’acord amb la legalitat, amb el mínim de molèsties pels veïns, tenint en compte que l’escorxador està molt a prop del nucli urbà. En aquests moments Olot Meats ja porta a terme la neteja dels vehicles dins el recinte del polígon del Morrot-Pla de Baix, però de manera provisional. Els veïns del barri s’han queixat en diverses ocasions de les males olors que desprèn.