L’Olot torna a la rutina de la lliga diumenge contra el Badalona esperant sumar els primers tres punts

L’Olot torna a la rutina de la lliga de la Segona B. Aquest diumenge visita el camp del Badalona, on jugarà a partir de les set de la tarda. Tot i que només han transcorregut dues jornades, els de Martin Posse necessiten començar a sumar els tres punts per no quedar-se a la cua de la classificació.

La classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei pot donar confiança a la Unió Esportiva Olot. Els olotins juguen diumenge un nou partit de lliga al camp del Badalona, on necessiten treure un bon resultat perquè la situació no es torni inestable. De moment, els de Martin Posse porten un punt sumat a les dues jornades disputades, i la plantilla sap que treure un resultat positiu aquesta jornada donaria tranquil•litat a tots els aficionats. L’Olot espera no ressentir-se d’haver jugat dos partits en una sola setmana.

Precisament, el Badalona també va disputar l’eliminatòria de la Copa del Rei, però va caure eliminat davant la seva afició contra l’Elx als penals, després d’acabar el partit per 2 a 2. Els escapulats també arriben al matx amb els mateixos punts que els olotins, i per tant una victòria significaria marxar de la part baixa a les primeres de canvi. Martin Posse afrontarà el partit amb gairebé tots els jugadors disponibles, excepte el lesionat Dembo.