La Policia Municipal d’Olot col·labora amb la de Terrassa en una campanya per lluitar contra el càncer infantil

La Policia Municipal d’Olot participa en una campanya solidària impulsada pels agents de Terrassa, amb l’objectiu de recollir fons per lluitar contra el càncer infantil. Amb els diners aconseguits s’ajudarà a construir el centre més gran d’Europa contra la malaltia, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu.

La Policia Municipal de Terrassa ha engegat una campanya per ajudar a construir un dels Hospitals contra el càncer infantil més grans del món, l’SJD Pediatric Cancer Centre, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A Olot, la policia també hi vol contribuir, i ha iniciat una recollida de fons per ajudar a eradicar aquesta malaltia. Amb el crit de ‘Càncer infantil, anem a per tu’, els agents han començat a divulgar un vídeo per les xarxes socials per informar de la campanya.

Aquest dilluns 4 de setembre instal•laran un punt d’atenció al mercat setmanal per donar a conèixer la iniciativa i recaptar fons, davant el Casal Marià. A partir del 5, els donatius es podran realitzar directament a les oficines de la Policia Municipal. Els agents també participaran de la jornada solidària que s’organitza el dilluns 18 a Terrassa, per fer entrega de la recaptació i rapar-se al zero en solidaritat amb els afectats. El vídeo divulgatiu ha estat realitzat per la productora audiovisual Vulcania.