Arrenca el Besalú Medieval amb l’entrega dels premis Pont de Plata

L’activitat del Besalú Medieval va començar aquest divendres amb la tradicional entrega dels premis Pont de Plata, que reconeixen la tasca de la gent que ha ajudat a fer créixer el municipi. L’acte el va presidir Lluís Puig, Conseller de Cultura.

Ja fa diversos anys que Besalú guardona aquelles persones que han fet gran el municipi, sobretot en l’àmbit comercial o turístic, però també en general. Ho fa amb els premis Pont de Plata, un reconeixement que és un honor per als besaluencs i que fa visibles treballs que dia a dia no destaquen. Els premiats d’enguany van ser dos projectes ben diferents. El primer, el Curs Internacional de Música Medieval de Besalú, organitzat per Mauricio Molina. El segon, l’Underbridge Market, que ja fa dos anys que dinamitza la part de sota el pont de Besalú.