Un veí d’Olot farà el camino de Santiago en bicicleta perquè cada quilòmetre serà una joguina solidària

Fernando Moreno, veí d’Olot, farà el camí de Santiago en bicicleta des d’Olot pel projecte ‘Kilómetros de felicidad’, que repartirà una joguina per cada quilòmetre que faci. Ho farà a través de Creu Roja i Euromaster.

Fernando Moreno va conèixer, a través de Creu Roja, la iniciativa solidària Kilómetros de Felicidad d’Euromaster per la qual donen una joguina en benefici de Creu Roja per cada quilòmetre que recorre qualsevol usuari registrat al web www.kmsdefelicidad.com. Des de llavors s’entrena cada dia per complir el somni de recórrer el camí de Santiago des d’Olot fins la Plaça de l’Obradoiro. Avui ha sortit. Fernando Moreno farà 1400 quilòmetres que es convertiran en regals solidaris i Raúl Gómez complirà amb els 2.000 en tot l’any. Qualsevol usuari que es registri pot aportar la seva xifra de quilòmetres fets a través d’una fotografia, que per petita que sigui la xifra, significarà un regal per algun nen.