L’Escola de Futbol Bosc de Tosca celebra el 5è Memorial Enric Rodà ‘Licu’, que s’emporta la Damm

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca va organitzar durant tot dissabte el 5è Memorial Enric Rodà ‘Licu’. Enguany el torneig aleví ha comptat amb la presència de 20 equips, entre els quals es trobaven, Barça, Espanyol, Girona o Damm i, fins i tot, un equip de Romania.

La 12a edició del Torneig de Futbol 7 d’alevins del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, la cinquena des que porta el nom de Memorial Enric Rodà, Licu, recordant la figura de l’expresident del club de Les Preses, va mostrar el reconeixement que està agafant dins el món del futbol, ja que va comptar amb la presència del Barça i el Girona i, per primer cop, l’Espanyol o la Damm. El club més exòtic del torneig va ser l’Athletic Slatina de Romania, que a la fase de grups va sorprendre el Barça i va guanyar-lo per 2-1. La Damm es va emportar el torneig en guanyar la final davant el Girona.

x