El Club Vòlei Olot celebra el 25è torneig de Vòlei Platja a la Muntanya

Les pistes de terra de fora del pavelló van ser l’escenari del Torneig de Vòlei. 12 hores dedicades a aquest esport en el qual els equips només tenien una norma: havia d’haver una noia jugant en tot moment.

La 25a edició del Torneig de Vòlei Platja a la Muntanya va tenir lloc dissabte a les afores del pavelló d’Olot. Hi van participar 24 equips d’unes 4 o 5 persones, o el que és el mateix, gairebé un centenar d’esportistes. L’activitat va arrencar a les 9 del matí i a les 9, però del vespre, va tocar a la seva fi. El dia es va mantenir i va facilitar que l’ambient de vòlei fos immillorable. Es tracta d’un torneig per a majors de 12 anys que costa 70 euros per equip. La competició Kids, per als més menuts, és gratuïta.

x