El sènior femení del Club Bàsquet Olot tanca la pretemporada guanyant al junior del Barça CBS (65-44)

Més de 150 persones van veure aquest diumenge com el sènior femení del Club Bàsquet Olot guanyava al junior del Barça CBS al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Era l’última prova de la pretemporada per les olotines que es van imposar per 65 a 44.

El sènior femení del Club Bàsquet Olot va tancar la pretemporada amb una victòria sòlida davant el filial junior del Barça, el Barça Club Bàsquet Sanfeliuenc. El partit va començar igualat però amb domini de les visitants que tancaven el primer quart amb resultat favorable d’11 a 13. Les olotines van capgirar el marcador abans del descans fent pujar el 29 a 26 a l’electrònic.

L’equip liderat per Werner Estellé, va començar el tercer quart fent gala del seu millor joc, amb bona defensa i contraatacs efectius. L’últim període començava amb una avantatge de 12 punts de les locals. Les olotines encara van poder ampliar la distància al marcador tancant el partit amb el 65 a 44 definitiu.

Un bon partit del Club Bàsquet Olot per acomiadar la pretemporada. Ara, ja toca pensar en l’inici de la lliga del grup 2 de Primera Catalana, que tindrà lloc dissabte 16 de setembre a ¾ de 6 a casa contra el CB Sant Just.