El CPA Olot avança el Festival de Patinatge de Festes del Tura, a l’espera del Mundial de la Xina

El CPA Olot va organitzar divendres el Festival de Patinatge Artístic de Festes del Tura. Aquest any s’ha avançat una setmana, ja que les patinadores del grup de Xou A viatgen a la Xina per a competir en el World Roller Games. Tenen la possibilitat d’aconseguir l’11è títol de campiones del món amb l’espectacle ‘Sóc Innocent’.

Divendres va tenir lloc el Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot, que se celebra cada any per les Festes del Tura. Aquest 2017, s’ha fet abans de festes, ja que aquesta setmana les patinadores del grup Xou A estaran a la Xina competint en els World Roller Games. Durant el Festival es van poder veure els espectacles de show dels diversos grups del club i  la coreografia ‘Sóc Innocent’, que el CPA Olot presentarà a Nanjing. Les patinadores han estat entrenant de valent aquest estiu. Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega lluitaran per tornar a ser campiones del món. Seria l’11a vegada que aconsegueixen el títol. El club va aconseguir 25.000 euros per a viatjar fins a Nanjing, gràcies a una campanya de micromecenatge.