L’acte d’ERC ‘Una República del Benestar’ amb el vicepresident Oriol Junqueras reuneix 500 persones a Olot

Oriol Junqueras ERC República Catalana

El Firal d’Olot va acollir dissabte, davant de més de mig miler de persones, l’acte ‘Una República del Benestar’ d’Esquerra Republicana de Catalunya. El vicepresident de la Generalitat i president del partit, Oriol Junqueras, es va mostrar optimista amb el referèndum i amb el futur de Catalunya.

L’acte ‘Una República del Benestar’ d’Esquerra Republicana de Catalunya es va celebrar al passeig d’en Blay d’Olot dissabte, davant de més de 500 persones. Oriol Junqueras, president del partit i vicepresident de la Generalitat va posar èmfasi en que el futur del país serà molt més positiu a les mans dels catalans, i no pas sota la batuta del govern espanyol.

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret va fer una crida a mostrar-se ferms de cara a les urnes i fer història el proper 1 d’octubre.

La portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot, Anna Barnadas i també Pep Companys President Comarcal del partit van acompanyar l’acte. Barnadas va recordar que si amb un estat en contra de Catalunya el país ha arribat tant lluny, amb la República Catalana el progrés seria més notori. Junqueras va tancar l’acte dient: “Queden només queden 30 dies per anar a votar i guanyar la República Catalana”.

x