L’Hoquei Olot es mostra combatiu davant el Vic d’OK Lliga i mostra els seus progressos en la pretemporada

Dissabte l’Hoquei Olot va competir amb solidesa contra el Vic, equip d’OK Lliga, contra qui va perdre per 5 a 6, en el matx més destacat de l’11è Torneig Ciutat d’Olot. L’equip dirigit per Miquel Ràfols culmina així la pretemporada, abans d’iniciar la Nacional Catalana, on intentaran acabar dins el grup dels quatre primers classificats de en la fase inicial de la lliga.

L’Hoquei Olot va poder mostrar els seus progressos en aquest inici de curs en el test més exigent de la pretemporada garrotxina. Els jugadors de Miqui Ràfols es van enfrontar dissabte al Vic, entrenat per l’ex Olot Gerard Pujol i que disputa la màxima competició estatal. Els osonencs es van imposar per 5 a 6, però l’Olot es va mostrar satisfet de com va competir contra un equip d’OK Lliga.

Amb aquest partit s’acaba la pretemporada olotina, que iniciarà la lliga el proper 17 de setembre a la pista de l’Arenys de Munt. El tècnic de l’Olot afirma que s’ha treballat bé durant la preparació, però admet que el preocupa perdre el rodatge aconseguit per les Festes del Tura, perquè els pavellons aturen la seva activitat.

Aquesta serà la quarta temporada que disputarà l’Olot a la Nacional Catalana. Enguany canvia el format, i es jugarà una primera fase amb vuit equips, on els de Miqui Ràfols esperen acabar entre els quatre primers classificats.