L’Olot perd per 1 a 0 a Badalona per culpa d’un penal en contra matiner i rigorós

L’Olot va perdre aquest diumenge al camp del Badalona per 1 a 0, i ja suma dues derrotes en tres jornades de lliga. El partit va ser igualat, però un penal rigorós en contra dels olotins va decidir l’enfrontament. Ara l’Olot torna a afrontar una setmana amb Copa del Rei, que disputarà el proper dimecres a l’Estadi Municipal contra l’Alcoià.

La Unió Esportiva Olot no va poder puntuar aquest diumenge al camp del Badalona al perdre per 1 a 0, i cau en zona de descens de la Segona B. Els de Martin Posse van merèixer alguna cosa més, però un penal rigorós al minut set de partit va frustrar les aspiracions olotines: Carles Mas va contactar amb un davanter local, i l’àrbitre va assenyalar de seguida la pena màxima. Albarracín va marcar el gol que decantaria el matx. En aquesta línia, l’Olot va protestar molt una caiguda de Nacho Pérez a l’àrea badalonina.

A la segona part van entrar Héctor Simon i Marc Mas sobre el terreny de joc, i l’Olot va gaudir de les oportunitats més clares. Tot i això, el gol de l’empat no va arribar.

Després de tres jornades, l’Olot només porta un punt sumat, però dimecres té l’oportunitat de donar-se una nova alegria: a partir de les set de la tarda, a l’Estadi Municipal, els olotins s’enfrontaran a l’Alcoià en una nova eliminatòria a partit únic de la Copa del Rei.