Milers de persones fan créixer el Besalú Medieval

Besalú ha canviat aquest cap de setmana la seva aparença habitual per tornar a una de les seves èpoques daurades, l’Edat Mitjana.  Més de 100 activitats han omplert el municipi i s’ha superat la xifra dels trenta-mil visitants entre dissabte i diumenge.

Més de trenta-mil persones han passat aquest cap de setmana per Besalú coincidint amb un dels esdeveniments més importants del calendari de la vila, el Besalú Medieval. Una xifra de rècord tenint en compte les dels últims deu anys.

El conjunt medieval de Besalú és mundialment conegut, però la fira va més enllà. Durant dos dies ofereix un centenar d’activitats simultànies en diferents espais que aconsegueixen crear un ambient màgic. El punt fort d’aquesta edició han estat la música i les activitats familiars, amb més de 100 propostes. Pels visitants, vinguts sobretot de Barcelona i rodalies, la fira supera totes les expectatives. I el Besalú Medieval continuarà creixent. L’any que ve s’esperen canvis per ampliar-la encara més, i celebrar els seus vint anys d’existència amb un nou èxit.