El Club Skate Olot reclama millores a les instal·lacions del parc de la ciutat

El Club Skate Olot demana a l’Ajuntament de la ciutat l’ampliació i millora de les instal•lacions del parc d’skate. El club va denunciar el mal estat d’algun dels mòduls a través de les xarxes socials, que poden resultar perillosos. L’equip de govern va respondre a les demandes durant el darrer ple del consistori i van assegurar que destinaran recursos per mantenir l’espai.

El Club Skate Olot reclama la millora de les instal•lacions del parc de la ciutat. Assenyalen que l’espai ha quedat obsolet i que és reduït pel nombre d’usuaris. El parc es va inaugurar per les Festes del Tura d’ara fa sis anys. Des del 2011, l’Ajuntament ha anat reparant els mòduls de fusta. A l’últim ple del consistori, l’equip de govern va assegurar que estan al corrent de la situació i que s’invertiran recursos per continuar mantenint la zona. Des del club proposen ampliar la zona aprofitant l’actual espai de bicicletes inutilitzat del costat. Per la seva banda, el consistori no contempla engrandir-lo.