L’Olot fa una crida a l’afició per classificar-se per a la següent ronda de la Copa del Rei

La Unió Esportiva Olot juga aquest dimecres contra l’Alcoià una nova eliminatòria a partit únic de la Copa del Rei. Serà a partir de les set de la tarda, coincidint amb el tret de sortida de les Festes del Tura. L’equip demana el suport de l’afició per igualar la gesta assolida l’any 83/84, quan es va arribar a la tercera ronda de la competició.

Arriba la primera jornada de Festes del Tura, i la Unió Esportiva Olot convida a gaudir d’una Copa. Concretament, la Copa del Rei, que torna a l’Estadi Municipal quatre anys després de la darrera participació de l’equip al torneig del KO. Després de superar l’Olímpic de Xàtiva als penals, aquest cop els de Martin Posse s’enfrontaran a l’Alcoià, amb la il·lusió d’arribar a la tercera ronda; només una plantilla olotina ho ha aconseguit, la del curs 83/84, i els futbolistes actuals saben que un bitllet per la següent fase és l’avantsala de jugar contra un equip que disputa competició europea.

L’equip vol començar bé les Festes del Tura, però espera que el seu inici no impedeixi l’assistència massiva de l’afició a les grades de l’estadi. El partit començarà a les set de la tarda, i prèviament s’homenatjarà a la plantilla que la temporada 66/67 va disputar l’eliminatòria d’ascens a Segona Divisió contra el mateix Alcoià.