Els Mossos identifiquen un grup de joves com a pressumptes autors de destrosses a Riudaura la matinada de dissabte a diumenge

Identificats tres menors com a pressumptes autors de diverses bretolades dissabte a la nit a Riudaura. Van trencar retrovisors d’una desena de vehicles privats i causar diversos danys a l’escola del municipi.

Diumenge al matí diversos veïns del poble van ser el primers en detectar que havien estat víctimes d’actes vandàlics durant la nit. Van trobar-se desperfectes en edificis públics i cases particulars, i una desena de cotxes amb vidres i retrovisors trencats en diversos carrers. Els fets haurien tingut lloc entre les tres i les quatre de la matinada.
Encara avui es poden veure els danys més importants a l’Escola Lluís Castells, que aquests dies es prepara per començar el nou curs. Així va quedar després del pas dels bàndals l’entrada del centre: la bústia rebentada i el plafó informatiu trencat. Avui l’alcalde s’ha reunit amb la direcció per avaluar els danys i posar la denúncia.
Els Mossos d’Esquadra han confirmat que hi ha tres menors identificats com a pessumptes autors dels fets. Ha obert diligències contra ells i els han citat a la fiscalia de menors. El consistori riudarenc espera que els autors dels desperfectes paguin pel que han fet.