Els Xucupà treuen ‘Engruna i Grumoll’, un disc recopilatori aprofitant el seu concert de Festes del Tura

Els Xucupà tornen a fer sonar la seva música per Festes del Tura. Aquest dimecres, a partir de dos quarts de dotze de la nit al Firal, oferiran un concert on presentaran el seu últim disc: ‘Engruna i grumoll’, un recull de les millors cançons del grup on hi afegeixen un tema inèdit i una cançó en recordatori d’en Pam, membre original dels Xucupà.

Torna el rock-bacó. Dimecres, a dos quarts de 12 de la nit, els Xucupà enceten les nits de Festes del Tura amb un concert al Firal d’Olot, on es podran escoltar les cançons mítiques del grup garrotxí. Precisament, i aprofitant l’esdeveniment, els Xucupà treuen un nou disc. Es tracta de ‘Engruna i Grumoll’, un treball que recull els temes més destacats de la trajectòria del grup, reunides ara en un sol disc; de totes maneres, els seguidors dels Xucupà també hi trobaran sorpreses, com una cançó inèdita i un tema que recorda la figura d’en Pam, el baixista original del grup.

 

La portada de ‘Engruna i Grumoll’ segueix la línia dels anteriors discs dels garrotxins. Aquest cop, l’encarregat de fer l’obra és l’artista garrotxí Quim Domene, que s’ha basat en la imatge d’obertura de treballs de dos grups destacats del rock.

El disc es podrà comprar al mateix concert, i posteriorment es trobarà en alguns dels comerços olotins.

x