ADRINOC organitza la primera jornada ‘Dia a Cavall’ a 18 centres eqüestres de la demarcació i Osona

Ahir es va presentar al Consell Comarcal de la Garrotxa la iniciativa Dia a Cavall, impulsada per ADRINOC. Es tracta d’una jornada de portes obertes i gratuïta a divuit centres eqüestres de les comarques gironines i d’Osona. De la comarca, n’hi participen 4. Serà el 16 de setembre de les 10 a la 1 del matí.

Centres eqüestres de les comarques gironines i d’Osona celebren el dissabte 16 de setembre el Dia a Cavall. Fins a 18 centres, per primera vegada i de manera coordinada participen en aquesta iniciativa, i obriran les seves portes de manera gratuïta per donar a conèixer a tothom el món dels cavalls i els ponis. Quatre espais de la comarca hi participen. Es tracta de Ponis de la Garrotxa, el CE La Vall, el Centre d’Equinoteràpia Marginera de la Bosa i Del Centre Hípic Garrotxa.

El programa és el mateix a tots els centres. Les activitats començaran a les 10 i acaben a la 1 del migdia. Es faran passejades en ponis i cavalls i, a dos quarts d’1, demostracions de les diverses disciplines, a part de tallers i xerrades. Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Activitats Eqüestres, impulsat des d’ADRINOC. L’objectiu del projecte és dinamitzar les activitats i els centres eqüestres al medi rural.

x