Els ajuntaments garrotxins celebren l’acte unitari de la Diada de l’11 de setembre del Consell Comarcal

Avui és un dia clau de cara al referèndum del proper 1 d’octubre, i l’11 de setembre serà important de cara a fomentar la participació. Com cada any, el Consell Comarcal ha celebrat un acte unitari perquè els ajuntaments garrotxins convidin els ciutadans a participar de la Diada Nacional de Catalunya, entregant les banderes per hissar a cada municipi.

La majoria d’ajuntaments de la Garrotxa, excepte tres consistoris per motius d’agenda, van ser presents aquest dimarts a la sala de plens del Consell Comarcal de la Garrotxa. Els municipis van participar així de l’acte institucional en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya del proper 11 de setembre. Una data que es preveu clau per afrontar el referèndum del proper 1 d’octubre. Durant la jornada es va entregar una senyera a cada municipi, mentre que Òmnium Garrotxa donava una estelada als representants públics. Precisament, la presidenta d’Òmnium Garrotxa Núria Torres va donar suport als càrrecs electes per tirar endavant la consulta.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal Joan Espona va afirmar que res els faria enrere a l’hora de celebrar el referèndum.

Els ajuntaments garrotxins hissaran les banderes entregades en aquest acte institucional la mateixa Diada de Catalunya.