Canvis a les barraques de Festes del Tura per les obres del Firal

Aquest matí els serveis municipals i les entitats acabaven d’ultimar els detalls per a l’inici de cinc dies intensos a la capital garrotxina. El Firal és precisament un dels espais on es viuran les Festes del Tura tot i les obres. A més dels concerts i les activitats habituals, també s’hi mantenen les barraques, tot i que amb alguns canvis.

Aquest matí el Firal d’Olot ja estava vestit per l’ocasió. Escenari, decoració… tot està gairebé a punt per l’inici de les Festes. Les obres del passeig, que van començar a principis de mes, han afectat especialment un dels punts amb més afluència de gent: les barraques. N’hi ha 8, les mateixes que l’any passat, però s’han hagut d’orientar de manera diferent.

Les barraques han quedat distribuïdes d’una manera més equitativa després que a principis de mes es retiréssin els arbres que hi havia al Firal Petit. Ara només queda esperar que el temps respecti al màxim aquests cinc dies plens d’activitat a la capital garrotxina. A poques hores del tret de sortida amb la cercavila, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, també ha dedicat un missatge a tots els olotins.

x