La Unió Esportiva Olot es classifica per a una nova ronda de la Copa del Rei després de guanyar per 1-0 a l’Alcoyano

La Unió Esportiva Olot es classifica per a una nova ronda de la Copa del Rei. Els de Martin Posse han guanyat per 1 a 0 a l’Alcoyano, amb un gol d’Alberto Toril a la pròrroga. El partit ha canviat sobtadament a partir del minut 22, quan un jugador visitant ha estat expulsat.

L’Olot arrenca les Festes del Tura de la millor manera: donant una alegria a l’afició. Els futbolistes de Martin Posse volien fer història repetint la millor classificació mai aconseguida a la Copa del Rei, quan la temporada 83/84 els olotins van arribar a la tercera ronda. Però l’Olot ha hagut de sofrir d’allò més davant l’Alcoyano, i això que ha arrencat el partit dominant al rival i creant més ocasions de perill. Però al minut 22 el matx s’ha partit: Guzmán encarava sol el porter quan ha rebut una falta de Galas, que ha estat expulsat. Amb superioritat, l’Olot ha gaudit de les millors oportunitats, i fins i tot Mas ha enviat una pilota al travesser. Però al segon temps els valencians s’han replegat i han anul•lat l’atac olotí. Amb 0 a 0 s’ha arribat a la pròrroga, i quan ja finalitzaven els primers 15 minuts de l’afegit, Toril ha rematat de cap una bona centrada de Pedro, fent l’únic gol del matx. Ja al segon temps de la pròrroga, l’Alcoyano ha vist com l’hi expulsaven dos jugadors més: Pau Bosch i López de Silva per doble targeta groga. Però els visitants han tirat d’orgull per tancar en els últims minuts a l’Olot a la seva àrea. Al final, però, el partit ha acabat bé pels de Martin Posse. La classificació de l’Olot per a la tercera ronda els permet arribar a l’avantsala de l’eliminatòria que pot comportar la visita d’un equip de competició europea a l’Estadi Municipal.

x