Un pregó tenyit de futbol de la mà de Pere Ribes i Joan Maria Pou per arrencar les Festes del Tura

Pere Ribes i Joan Maria Pou han tingut l’honor d’haver estat els encarregats de donar el pregó a la ciutat d’Olot per l’inici de les Festes del Tura. Un pregó que ha estat tenyit de color verd i blanc, del Betis, l’equip preferit del Pere, i de vermell de l’Olot, que estava jugant en aquell mateix instant.

Al costat de Pou, periodista esportiu que cobreix els partits del Barça, Pere Ribes ha cantat l’himne de l’equip sevillà, ha cridat un gol del seu ídol Joaquín i ha acabat amb l’himne de l’Olot. Un cop acabat el pregó per part dels dos pregoners protagonistes ha estat el torn de l’alcalde de la ciutat Josep Maria Corominas, que ha recalcat el fet que les Festes del Tura són per tothom.

x