El raper olotí Carles Coll ‘Kaly’ crea ‘Noches en Olot’, inspirada en les Festes del Tura

Les Festes del Tura també es viuen en clau de rap a la Garrotxa. Carles Coll, olotí de 22 anys, ha volgut homenatjar les festes de la seva ciutat amb la cançó ‘Noches en Olot’. Una paròdia del tema ‘Noches en Barcelona’ de ZPU i Nach.

Acabades les Festes del Tura de l’any passat, l’olotí Carles Coll, artísticament conegut com ‘Kaly’, va escriure la canço ‘Noches en Olot’. Un tema inspirat en ‘Noches en Barcelona’, la cançó dels rapers ZPU i Nach, els quals van autoritzar la paròdia olotina amb la condició que no en traguessin beneficis econòmics.

A mitjans d’aquest juliol juntament amb amics van començar a gravar el videoclip a diferents llocs d’Olot i a finals d’agost el van acabar. La cançó va veure la llum a Youtube aquest diumenge 3 de setembre, tan sols tres dies abans de l’inici de les Festes del Tura 2017. ‘Noches en Olot’ forma part d’un àlbum de 9 cançons anomenat ‘Mis cosas’ que l’olotí traurà els pròxims mesos.

x