Reparteixen per segon any polseres identificatives per a nens i nenes durant les Festes del Tura

Els voluntaris de Protecció Civil d’Olot han començat a repartir les polseres identificatives per a nens i nenes, en el marc de les Festes del Tura. Durant la cercavila d’avui, se’n podran recollir a la plaça Móra i al Firal. De moment, més de 300 nens ja tenen el seu braçalet.

Per Festes del Tura i per segon any, es tornen a repartir polseres identificatives per evitar que es perdin els nens i nenes. És un braçalet taronja, on els pares apunten el nom, cognom de l’infant i un telèfon de contacte. D’aquesta manera, es podria contactar fàcilment amb els familiars.

Avui, voluntaris de Proteció Civil d’Olot n’oferiran una hora abans de la cercavila en una parada a la plaça Móra i una altra, al Firal. També se’n poden recollir a Can Trincheria. L’any passat prop de 2.000 nens van fer servir el braçalet. Aquest matí, ja se n’havien endut més de 300. Es tracta d’una iniciativa de Protecció Civil de la Generalitat. Més enllà de les Festes del Tura, els voluntaris també en reparteixen pel Carnaval de la ciutat i la cavalcada de reis.