El Passeig de la Muralla s’omple de colors i famílies a la primera Festa Holi de Festes del Tura

Per primera vegada per a les Festes del Tura es va organitzar una Festa Holi. La iniciativa va sorgir dels Pressupostos Participatius d’Olot. El Passeig de la Muralla es va emplenar de famílies, joves i molts colors.

Fer un Festival Holi va ser la proposta més votada dels joves dels Pressupostos Participatius d’Olot. I ahir a la tarda, el passeig de la Muralla de la ciutat es va emplenar de colors i de gent. Les noies de l’Ideal Oficina Jove que van proposar la festa, van estar tota la tarda treballant perquè fos un èxit. Tothom en va gaudir: els nens i nenes, els joves i els no tan joves. Poca gent es va poder escapar de la pols de colors. La festa i la música va durar fins les 9 del vespre. I, el temps, aquesta vegada, també hi va acompanyar.