El Campionat de Pedra, Paper i Tisores convoca 200 participants en més de 60 equips

La plaça del mig va ser l’escenari escollit pels Morruts per dur a terme la 4a edició d’un dels campionats més esperats de les Festes del Tura: el Pedra, Paper i Tisores. 200 persones es van unir en equips de 3 per aconseguir emportar-se la victòria.

Anys d’entrenaments al pati de l’escola,  a casa, a un jardí… A qualsevol lloc. Mesos de pràctica, de sacrificis, d’esforços… Tot per aconseguir fer un bon Campionat de Pedra, Paper i Tisores a les Festes del Tura. Més de 60 equips i 200 persones, petits i grans amb un sol objectiu, ser més llest que el contrincant. La final va deixar un equip format per tres joves contra una mare i els seus fills. Quan semblava que la victòria era clara pels joves, els seus rivals van treure l’orgull i van aconseguir apropar-se al marcador però no va ser suficient. Un campionat que any rere any atreu una gran afluència de gent.