Xucu-Pà actua a la primera nit de Festes del Tura al Firal, després de 15 anys sense tocar plegats

Molta gent esperava el retorn dels Xucu-Pà i ahir van tornar pujar a l’escenari del Firal, després de 15 anys sense fer un concert amb tots els membres del grup. Els olotins acaben de publicar el seu quart disc, el recopilatori ‘Engruna i grumoll’.

La primera nit de festes, el grup olotí Xucu-Pà va pujar a l’escenari del Firal després de 15 anys. Feia més d’una dècada que els olotins no feien un concert sencer amb tota la banda. L’últim va ser el 2002, a la Plaça de Toros. I la seva actuació coincideix amb la publicació del seu nou disc, el recopilatori ‘Engruna i grumoll’. Ahir, el públic del Firal va poder escoltar una cançó inèdita, dedicada al baixista del grup, Pam Vila. Però l’humor tampoc faltar al llarg del concert i fins i tot, va aparèixer la verge del Tura.