Tot i el canvi horari el ‘Ball de l’hora’ ha seguit marcant el compàs de desenes de persones

El Ball de l’hora continua tenint un munt de seguidors, fins i tot quan li canvien l’hora d’inici. Aquest any i per primera vegada l’acte no s’ha celebrat de matinada i després de la Turinada sinó just a l’inversa, abans de la mitjanit. L’experiència no ha anat malament. El president de la penya Weke Weke, organitzadors de l’acte, ha explicat que “la decisió s’ha pres entre tots els membres de la colla després perquè els altres anys se solapava el ‘Ball de l’hora’ amb la festa dels barrets”.

La tradició portava la gent al ‘Ball de l’hora’ un cop s’havia acabat la Turinada, amb l’embranzida de la ruta i mullena, per dins i per fora. Aquest cop ha estat diferent i aquest 2017 s’ha decidit que els 60 minuts de música ininterromputs comencessin a les onze de la nit. L’arrencada s’ha fet amb alguns espais buits al carrer del Tura però en qüestió de minuts s’ha omplert. La multitud arribava seca així que l’organització ha decidit regar el personal amb aspersors instal·lats al centre del carrer.

La música ha estat intensa de principi a fi i el públic s’ho ha passat bé ballant les cançons que més estan sonant aquest 2017. En conclusió, el ‘Ball de l’hora’ segueix marcant el pas de molts i aquest any, tot i el canvi horari, no ha estat una excepció.