L’exgeganter Pim Torralba viu el seu primer any lluny de la faràndula després de 27 anys d’estar-hi vinculat

Després de 27 anys vinculat a la farándula i 24 anys com a ballador, Pim Torralba viu el seu primer any sense ballar la Gegantessa. Ens ha obert les portes de casa seva per mostrar-nos un munt de records que guarda de tots aquests anys i que li serveixen per emocionar-se. I és que en Pim va ser també el cap de la farándula, el que li va permetre viure-ho amb una intensitat especial. Recorda especialment les festes del Tura de l’any 1989, l’any del centenari, quan va començar a ballar els Nans, o el programa de les festes dels 125 anys dels Gegants d’Olot. A Torralba els companys també li van concedir el premi com a Geganter d’Or els anys 2015 i 2016. Però un dels moments més intensos és quan va fer-li un petó a la Gegantessa i va quedar al seu cor per sempre.

x