La Turinada canvia el seu recorregut, mantenint el seu caràcter multitudinari i festiu

La Turinada ha viscut aquest 2017 els canvis més importants de la seva història: el principal va ser el de la seva trajectòria, que es va modificar per motius de seguretat. Un cop més, la Turinada dels Murruts va esdevenir una festa multitudinària esbojarrada.

En els 27 anys d’història acollint el jovent d’Olot i Catalunya, la Turinada ha viscut pocs canvis en el seu format. Aquesta vegada, però, n’ha tingut dos d’importants. Per primer cop, el Ball de l’Hora tenia lloc abans de la cercavila, i no al final. A més, per tercera vegada en tots els anys de la rua popular s’ha modificat el seu recorregut.

Però tot i els canvis, la Turinada s’ha mantingut com la festa popular multitudinària amb música, aigua, beguda i diversió dels olotins. La Turinada ha estat organitzada un any més pels Murruts.