L’Olot buscarà la primera victòria de la lliga aquest diumenge contra el Deportivo Aragón a les 18h

UE Olot

Després de derrotar dimecres l’Alcoià i seguir viu a la Copa del Rei, la Unió Esportiva Olot rep demà a les 6 de la tarda al Deportivo Aragón a l’Estadi Municipal. Els de Martín Posse estan necessitats de punts i buscaran la primera victòria de la temporada.

La Copa del Rei no podria anar millor pels interessos de la Unió Esportiva Olot. Ara l’assignatura pendent és la lliga. Els olotins reben aquest diumenge a les 6 de la tarda al Deportivo Aragón a l’Estadi Municipal. La Unió Esportiva Olot sap que sumar punts a casa és vital per començar a escalar posicions a la taula del grup 3 de Segona Divisió B, per això sortiran al camp amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria en lliga. Martín Posse, entrenador de l’Olot va valorar l’equip aragonès, filial del Real Zaragoza.

El conjunt liderat per César Laínez, es va proclamar campió del grup aragonès de Tercera Divisió i va aconseguir pujar després de superar el Calahorra en la promoció d’ascens. Els de Saragossa arriben amb només un punt a la taula, la mateixa situació que els olotins, que disposaran de tots els efectius menys Dembo, baixa per lesió.

x