L’Orientura de l’Associació Esportiva Gastant Keks compta amb una cinquantena de participants tot i el mal temps

Orientura Gastant Keks

Tot i l’incertesa meteorològica, finalment la cursa d’orientació de festes, Orientura, es va celebrar dissabte a la tarda. Una cinquantena de participants no es van deixar impressionar pel mal temps i van prendre la sortida a les Fonts de Sant Roc.

La cursa d’orientació de les Festes del Tura no es va suspendre pel mal temps. De fet, la sortida va ser sense pluja. Però dos minuts després va caure un bon xàfec, que va fer que alguns participants ho deixessin estar.

La majoria, però, va continuar amb la prova organitzada per l’Associació Esportiva Gastant Keks. El punt de partida de l’Orientura va ser les Fonts de Sant Roc i una cinquantena de persones hi van participar. L’organització presentava tres circuits diferenciats en funció de la dificultat. El més llarg, el C1, era de quatre quilòmetres en línia recta, un 20% més tenint en compte els obstacles del camí.

Amb tot, la novena edició de la cursa d’orientació de festes de va ser passada per aigua. Tot i això, els més atrevits d’aquesta modalitat esportiva van poder completar un any més els circuits d’orientació de l’Associació Esportiva Gastant Keks.