39 autobusos surten de la Garrotxa cap a Barcelona per participar a la mobilització de la Diada

Aquest matí a l’estació d’autobusos hi havia més activitat que un dilluns qualsevol. Divuit autobusos han sortit de la capital garrotxina en direcció Barcelona, per portar centenars de participants a la mobilització de la diada. Encara amb la ressaca de les Festes del Tura, molts d’ells s’hi han congregat equipats amb banderes i samarretes commemoratives. Tots esperen que aquesta vegada sigui la definitiva.

L’ANC d’Olot ha liderat l’organització dels autobusos per al desplaçament d’avui a Barcelona, i tot i que aquest any ha constat una mica més omplir-los, espera que la mobilització sigui un èxit. Rosa Figueres de l’ANC ha explicat que aquest any tot ha anat més tard de l’habitual però que finalment han cobert totes les places. També han sortit autobusos des de Besalú, Sant Joan les Fonts, Bianya, Sant Jaume de Llierca, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes, Sant Esteve d’en Bas, Riudaura i Santa Pau. Sumats als divuit d’Olot formen una flota de 39 autobusos per l’expedició garrotxina de la diada.

x