Més de mig miler de persones acomiaden les Festes del Tura amb l’Adéu Vila d’Olot al Firal

L’últim dia de festes és el que acostuma a estar més centrat en les tradicions. Un dels actes més multitudinaris del diumenge va ser la sardana Adéu Vila d’Olot, que es va interpretar al Firal a dos quarts de nou del vespre.

La tradició és un element fonamental de les Festes del Tura, i com a tal, la celebració no es pot acomiadar sense la sardana Adéu Vila d’Olot. Ahir al vespre més de mig miler de persones es van aplegar al Firal per ballar-la, quedant constatat un any més, que la seva música és molt sentida pels olotins. El Firal tal i com es coneix va viure per últim cop la Sardana Adéu Vila d’Olot, ja que l’any que ve ja haurà estat remodelat. Una melodia que, com han pogut comprovar, és especial.