Els més petits es remullen a la Festa de l’Aigua i de l’Escuma dels Marrinxos

Els nens i nenes ahir a la tarda van poder gaudir de la Festa de l’Aigua i de l’Escuma. Fa gairebé 20 anys que els Marrinxos organitzen aquesta activitat pels més menuts durant les Festes del Tura.

Diumenge a la tarda van caure molts litres d’aigua al Firal. I no pas per la pluja. Els Marrinxos van organitzar la 19a Festa de l’Aigua i de l’Escuma. El sol va sortir i el temps va permetre als més petits gaudir de l’activitat. És una activitat pensada per la mainada, però cada vegada hi ha més pares que també s’hi animen. Els més petits no dubten en remullar-se i divertir-se amb la batalla d’aigua, el circuit de mànegues, les diverses piscines, l’escuma i seguint el ritme de la música. Anar a veure els balls de la Faràndula i la Festa de l’Aigua i de l’Escuma són de les activitats més esperades pels nens i nenes. Aquest any se n’hi ha sumat una altra: la primera festa Holi de les Festes del Tura.