Prop de dues-centes persones assisteixen a l’acte institucional de la Diada a Olot

Amb alegria i solemnitat. Així ha començat la diada de Catalunya a Olot, amb l’acte institucional que organitza Òmnium Garrotxa. Enguany s’ha fet a les escales de Sant Esteve, davant una estelada gegant i amb la participació de l’Esbart Olot i les corals olotines.

Una senyera de dimensions gegantines s’enlairava aquest matí al voltant de dos quarts d’onze per la façana de l’església de Sant Esteve. Sota un gran aplaudiment del públic, començava amb tota solemnitat l’acte institucional de commemoració de la diada. Els representants d’Òmnium, ANC i l’Alcalde d’Olot com a vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència han llegit el manifest de la diada i l’Esbart Olot hi ha posat la tradició interprentant el Ball d’Homenatge. Tot això passava pocs minuts abans que molts garrotxins es desplacessin a Barcelona per participar a la mobilització de la diada.

Les corals olotines han protagonitzat el moment més emotiu de l’acte, interpretant conjuntament el Cant de la Senyera i els Segadors, on també s’ha sumat el públic assistent.

x