El ciclista francès Alexis Carlier repeteix per segon any consecutiu la victòria a la Volta a la Garrotxa

Durant el cap de setmana es va disputar una nova edició de la Volta a la Garrotxa, organitzada pel Club Ciclista Olot i el Club Ciclista Bas. El vencedor va ser Alexis Carlier, que es va proclamar campió per segon any consecutiu.

El francès va aconseguir la primera posició general després de creuar la meta en solitari el diumenge, amb un marge de vuit segons respecte el seu perseguidor més immediat. En la jornada de dissabte, Carlier va acabar quart, a 58 segons de l’altre protagonista de la Volta a la Garrotxa 2017, l’olotí Adrià Moreno. El ciclista del Team Raleigh anglès va guanyar la primera etapa 88 quilòmetres, amb la meta a Sant Esteve d’en Bas. Però Moreno no va poder prendre la sortida el darrer dia, renunciant així a la victòria a la general.

x