L’artista Àlex Nogué presenta el seu darrer projecte a la Casa de Cultura de Girona, que es podrà veure a l’octubre a Castellfollit

La Casa de Cultura de Girona va inaugurar la setmana passada la darrera mostra de les Exposicions viatgeres de la Diputació. L’autor és l’artista garrotxí Àlex Nogué, i la seva proposta arribarà a la comarca a finals d’octubre, concretament a Castellfollit de la Roca.

‘Un tren en pot amagar un altre’ és el nom amb què Àlex Nogué ha batejat el seu darrer projecte expositiu. L’artista garrotxí planteja una reflexió a l’espectador a través de 90 fragments de paisatge de la Vall d’en Bas, modificades a través de la pintura i el collage. Prenent com a títol la frase d’un rètol habitual a les estacions de tren franceses, Nogué pretén experimentar sobre la manera com percebem les imatges, i en concret la idea de captar les que no podem distingir.

La proposta d’Àlex Nogué va guanyar la última convocatòria del cicle Exposicions Viatgeres, que organitza la Diputació de Girona cada dos anys. La intenció és apropar l’art d’alt nivell als diferents municipis de la demarcació de Girona. Així, Nogué exposarà en dos indrets de la Garrotxa: la Vall d’en Bas i Castellfollit de la Roca. En concret, Castellfollit acollirà la mostra immediatament després del seu pas per Girona, a finals d’octubre. L’exposició es podrà visitar a la Casa de Cultura de Girona fins el 30 de setembre, de dimarts a divendres de les onze del matí a les vuit del vespre, i dissabte d’11 a sis de la tarda.

x