Les patinadores del CPA Olot arriben a la ciutat, després de guanyar l’11è títol mundial a la Xina

Les patinadores del CPA Olot han arribat aquest matí a la ciutat, després d’aconseguir la medalla d’or al Mundial de la Xina. És l’11è campionat del món que guanyen les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega. Famílies i amics les han anat a rebre. La celebració del títol està prevista a finals de mes.

El CPA Olot es va emportar als World Roller Games de la Xina l’11è títol mundial de grups de xou grans. Avui al matí han arribat a Olot, després de més de 16 hores de viatge i 9.500 kilòmetres recorreguts. Amics amics i familiars han anat a esperar les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega. Des del CPA Olot, però, consideren que l’organització de l’esdeveniment no va ser l’esperada.El dia 30 de setembre el club celebrarà la victòria amb un sopar. Al llarg de les properes setmanes, des de l’Ajuntament també s’homenatjarà a les patinadores.