La llar d’infants de Sant Miquel comença el curs amb 31 alumnes i una nova aula

Les escoles bressol, que cobreixen l’etapa dels zero als tres anys també van tornar ahir a la seva activitat. Un total de 308 nens i nenes van fer-ho a les llars d’Olot. La de Sant Miquel, que és municipal, comença el curs amb una aula més, després que el centre es reobrís l’any passat.

El menjador és un dels espais de l’escola bressol del barri de Sant Miquel d’Olot que s’ha hagut ampliar per aquest curs. Ahir van tornar a la llar els nens i nenes que ja hi anaven el curs passat, i avui s’hi han afegit els nous. Un total de 31 alumnes que aquests primers dies passen un procés d’adaptació amb els familiars. El volum d’infants també ha fet que s’hagi hagut d’adaptar una nova aula per als més petits.

El bon funcionament de l’escola bressol de Sant Miquel la consolida com a llar municipal del barri, en el seu segon curs després de la seva reobertura. Havia estat tres anys tancada. El curs ha començat amb bons números a les quatre llars d’infants municipals d’Olot, el Morrot, les Fonts, Sant Pere Màrtir i Sant Miquel. Amb 210 places ocupades. Les matrícules per a la desena de places vacants quedaran obertes durant el curs, i l’Institut Municipal d’Educació d’Olot espera cobrir-les pràcticament totes.