Quim Roca mostra unes altres Festes del Tura amb el llibre visual ‘Atraccions’ sobre el que es viu a les fires

Durant la celebració de les Festes del Tura es va presentar l’obra ‘Atraccions’, un projecte visual del fotògraf Quim Roca editat per Llibres de Batet. L’olotí centra la seva mirada en unes festes diferents, les que es viuen a les fires de la ciutat, que es mantenen inalterables amb el pas del temps.

Hi ha unes altres Festes del Tura, que no surten a la programació oficial, però que són indispensables per a molts olotins. Són les que es viuen des de les atraccions de fires, un espai que es manté ben viu tot i el pas del temps i l’absència de canvis destacables en l’estètica de l’espai. El fotògraf olotí Quim Roca ho constata, i ho transmet gràcies al llibre ‘Atraccions’, una publicació amb nombroses imatges capturades durant vuit anys, i que mostra una realitat paral·lela que es viu a la mateixa ciutat durant les festes.

‘Atraccions’ es va presentar durant les Festes del Tura, i ha estat editat per Llibres de Batet, al complir amb la seva línia visual i narrativa. La publicació es pot trobar a través del web de l’editorial de Llibres de Batet i les llibreries d’Olot, a més de botigues especialitzades.

x