Olot incrementa en un 27% el turisme durant les Festes del Tura

Les Festes del Tura acostumen a omplir Olot de gent. No ha estat menys aquest any i es pot afirmar que les dades turístiques d’enguany són realment bones. L’Oficina d’Informació ha augmentat un 7% les atencions fetes durant els dies de festa, respecte a l’any passat.

Els allotjaments a Olot han omplert un 86% de les places disponibles, el que representa un increment d’un 27% respecte al 2016. Les nits més ocupades van ser les de divendres i dissabte, sobrepassant el 93% en ambdós casos. Les Festes són el final d’un estiu on s’ha registrat un augment d’un 9% respecte a la mateixa època de l’any passat. El dimarts 8 d’agost es van batre tots els rècords de persones que assisteixen a l’Oficina d’Informació amb 342, una xifra que no s’havia registrat mai des que es té control.