Garrotxa pel Sí arrenca amb la campanya pel sí al Referèndum

L’Hospici serà l’espai on Garrotxa pel Sí, que agrupa tots els partits de la Garrotxa favorables al Sí en el Referèndum previst per l’1 d’octubre, té previst dur a terme el seu proper acte. Serà demà a 2/4 de 8 del vespre i és el tret de sortida a la campanya a favor del sí a la comarca.

Garrotxa pel Sí donarà el tret de sortida a la campanya a favor del sí en el Referèndum previst per l’1 d’octubre amb un acte a l’hospici que tindrà lloc demà a 2/4 de 8 del vespre amb l’assistència de personatges de primer nivell. És un acte que reuneix tots els partits sobiranistes, sense tenir en compte ideologies, on intentaran explicar per què s’ha de votar que sí al Referèndum. A l’acte hi assistiran Anna Arqué, d’Estelada 2014, Antoni Castellà, dels Demòcrates, Blanca de Llobet, d’Òmnium Cultural, Míriam Nogueras, del PDeCat, Jordi Orobitg, d’Esquerra, Jordi Sánchez, de l’ANC, Montse Sánchez, de Súmate, i Natàlia Sánchez, de la CUP. No serà l’últim acte abans de l’1 d’octubre, ja que se’n preparen dos o tres més.

x