L’Escola d’Art arrenca el curs amb gairebé 400 alumnes apostant per apropar els estudiants a l’entorn laboral

Aquest dijous els alumnes de cicles formatius de grau mitjà i de Batxillerat han començat el curs a l’Escola d’Art d’Olot. Dilluns ho faran els de cicles superiors i de grau.

L’Escola d’Art d’Olot comptarà amb gairebé 400 alumnes i vol mantenir i consolidar l’oferta formativa del curs passat. L’aposta per aquest any és fomentar la formació a l’entorn laboral.Aquest estiu, l’Ajuntament d’Olot ha fet obres a l’edifici. S’han pintat aules i remodelat paviments a les classes més emblemàtiques de l’Escola, com la de dibuix. També s’han instal·lat línies de vida i de seguretat a les cobertes. Els treballs han tingut un cost d’uns 70.000 euros. Pels següents dos anys, està previst previst continuar millorant les instal·lacions. Però encara hi ha mancances: des de l’Escola es reclama un bon sistema de transport i de residència per a estudiants.

Aquestes setmanes, la quarantena de professors de l’Escola han estat treballant per poder començar el curs amb les més bones condicions possibles, després de les obres realitzades el mes d’agost.