L’Escola Municipal d’Expressió presenta una vintena de propostes per al proper curs

Encara queden uns dies perquè comencin les activitats de l’Escola Municipal d’Expressió, de cara a l’octubre. Avui han presentat els tallers d’aquest curs, amb una vintena de propostes entre les quals hi ha algunes novetats.

L’Escola Municipal d’Expressió ja està a punt per a un nou curs amb un grapat de propostes per aprendre i gaudir fora de l’horari escolar o laboral. Als cursos d’il·lustració, teatre o ceràmica que ja es feien l’any passat, s’hi sumen altres novetats, especialment per als alumnes de més de 12 anys.

També s’han pensat nous cursos que atreguin al públic adult, com ara un curs d’escriptura que impartirà l’escriptor Josep  Torrent i el taller ‘Fes el que et surti del ganxet’. Per primera vegada l’escola ha optat per oferir tallers els caps de setmana.

Les matrícules ja estan obertes i es poden fer presencialment a l’Escola Municipal d’Expressió, a l’Avinguda Sant Joan les Abadesses, fins el dia 20 de setembre.

x